තවත්
    මුල් පිටුවඋණුසුම් පුවත්බුෆේ ක්‍රමයට ඇති අහාරවලට වෙන දේ..

    බුෆේ ක්‍රමයට ඇති අහාරවලට වෙන දේ..

    බුෆේ ක්‍රමයට ආහාර අලෙවි කරන ස්ථානවල සියයට 50ක පමණ ආහාර නාස්තියක් සිදුවන බව පර්යේෂණයකින් අනාවරණ වී තිබේ.

    පේරාදෙණිය විශ්වවිද්‍යාලයේ කෘෂිකර්ම පීඨයේ කෘෂි විද්‍යාඥයෙක් සිදු කළ පරීක්ෂණයකදී ඒ බව අනාවරණය වී ඇත.

    එම විශ්වවිද්‍යාලයේ කෘෂිකර්ම පීඨයේ බෝග විද්‍යා අංශයේ ජ්‍යේෂ්ඨ මහාචාර්ය බුද්ධි මාරඹේ පැවසුවේ රට තුළ ආහාර අර්බුදයක් පවතින මෙවන් අවස්ථාවක ආහාර නාස්තිය වළක්වා ගැනීම සදහා සියලු දෙනා කටයුතු කළ යුතු බවයි.

    ගනේශ් වීදියබණ්ඩාර

    spot_img
    spot_img

    මෙවන් පුවත් එසැනින් දැන ගන්න අපේ WhatsApp News සේවාවට එකතු වන්න.

    ඔබේ අදහස් දක්වන්න.

    spot_img
    spot_img